STAP VOOR STAP
WEER TERUG NAAR JEZELF

ZEG NEE 
TEGEN JOUW VERSLAVING
READY FOR CHANGE
HELPT JOU JEZELF HELPEN

Afkickliniek / verslavingskliniek

Ready For Change is een erkende tweedelijns zorginstelling in Rotterdam, die mensen met een afhankelijkheid aan een middel of gewoonte helpt genezen van de ziekte die verslaving heet.  Deze verslavingskliniek werd in 2008 opgericht door ervaringsdeskundige Richard van den Ende en zijn partner Patricia Zegwaard.

Richard en Patricia weten uit ervaring wat een verslaafde en diens naasten doormaken. Met de kennis die ze opdeden uit Richards genezingsproces, wilden ze andere mensen helpen. Samen met een team van professionals ontwikkelden  zij een behandelprogramma ontwikkeld dat is gebaseerd op het 12-stappen programma en hun eigen ervaring. Inmiddels is Ready For Change uitgegroeid tot een professionele organisatie waarvan de zorg vergoed wordt door de zorgverzekering. 
 
Doordat Richard, Patricia en en veel andere werknemers van RFC weten wat je doormaakt, kunnen ze je persoonlijker helpen op jouw pad naar herstel. Dat maakt Ready For Change anders dan andere afkickklinieken of instellingen voor verslavingszorg.

 

Inschrijven
Naam:
Tel.: 
E-mail:
Beveiligingscode: Vier + 30 =
(vul de uitkomst in en klik op verzenden)

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ik ben... antwoorden ik den felix en zit al 5 jaar in het programa naar 4 jaar viel ik terug maar von het n.a snel terug dij r.f.c en doe nu me ding weer ga naar meetings toe en doe me stappen meer en hed een sponser naar 4 jaar het gaat weer stukken beter maar weet nu dat ik het weer kan met hulp van jullie vraag me nummer daar als je hulp zoek de groet uit dordrecht felix

-Anoniem-

Even nalezen?

Wil jij meer weten over Ready For Change, en de diensten die wij verlenen? Vraag dan onze brochure aan.

Brochure aanvragen